Egynyári éjszaka

Az óra hangosan kattog és nekem kattogásról kattogásra, pillanatról pillanatra kúszik felfelé a vágy a gerincemen. Majd megáll a torkomban és gombócokat formál. Hallom a szomszéd szobából, ahogy egyenletesen szuszog… alszik. Kikelek ágyamból és lábujjhegyen nyitom ki ajtaját. Hálóingem a térdem fölött hullámzik az ablakon beszökött nyári szellőtől. Forró, napbarnított válla szabadon maradt a fehér takaró alól. Fölé hajolok és megcsókolom. A vállait, a puha nyakát, az arcát.

Érzem, ahogy a szuszogás lelassul. Ahogy moccan az ablakon a fehér függöny. Ahogy megindul a keze felém. A combomra teszi és lassan, óvatosan felfelé csúsztatja. Arcával is engem keres. Nem nyitja ki szemeit, az érzékeire bízza magát. Fejét közelebb hajtja, magába szívja a nyártól összegöndörödött hajam tincseinek gyümölcsös illatát. Megcsókolja a nyakam, a fülem és végül a számhoz emeli ajkait. Forrón, hosszasan kitart, kezével erősen megragadja csípőmet, maga alá húzza egész testem és felém fordul. Lehúzza hálóingem és érzem, ahogy mellkasának finom szőrszálai a melleimet masszírozzák. Egész testem beleremeg, de ő várat…

Csókolja ajkamat, elidőz a mellkasomon, a csípőm vonalát finoman harapja és megtalálja testem minden apró részletét, amitől egyre gyorsul a lélegzetem. Magamhoz szorítom a lepedőt és felsikoltok, mire végre igazán hozzám ér. Lassan, finoman húz még közelebb magához. Elfogy a levegőm, lábaimat a csípője köré fonom és egyre mélyebben szorítom magamhoz. Nagyot szusszan, amit egész testemen érzek. Hajam a párnára omlik, a hold fénye világítja és torkának mély sóhaja mozdítja az ezerfelé göndörödött hajfürtjeimet. Izmos, megfeszült hátán apró, gyöngyöző verejtékcseppek indulnak csípője felé minden mozdulat lendülete után. Majd egy végső sóhajjal együtt dől mellém az ágyba.

Az arcomat, a feltöltődött hajszálakat, a csípőmet simogatja és végigcsókolja minden testrészem, ami egyszerre úszik a boldogságcseppektől és lúdbőrzik a gyönyörtől.

(2016.05.)

fotó: msfoto

Mentés

Mentés

Szólj hozzá!